Iskolanyitogató program - 2018. március 27.

Az óvoda-iskola átmenet folytatásaként- hiszen a gyermekek egy része már ellátogatott az óvó nénikkel az iskolába-, 2018. április 5-én, csütörtökön 15 órától várják a Cecei Általános Iskolába a leendő első osztályos gyermekeket, szülőket és érdeklődőket. Az óvodások egy foglalkozáson vesznek részt, ahol egy feladatlapot töltenek ki, egy kicsit eljátszva az iskolai tanórákat, majd egy kis kézműveskedéssel foglalatoskodnak a tanító nénik koordinálásával. A foglalkozás zárásaként a gyerekek az interaktív táblával is megismerkednek.

A fiatalok foglalkozása közben a szülők és érdeklődők egy tájékoztatón vehetnek részt, amit Király László igazgató fog tartani. Az interaktív beszélgetés közben kitérnek az iskola bemutatására, jellemzőire, és az első évfolyamosokat érintő lehetőségekre, de a vendégek feltehetik a kérdéseiket is.

Akik úgy döntenek, hogy a Cecei Általános Iskolát tisztelik meg azzal, hogy a gyermeküket ebbe az iskolába íratják be első osztályba, azokat 2018. április 12-én csütörtökön és 13-án pénteken 8 órától 19 óráig várják az iskola titkárságán a tájékoztatóban szereplő dokumentumokkal!

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét