MiniLÜK területi forduló - 2018. április 17.

2018. április 10-én, kedden rendezték meg Cecén a MiniLÜK logikai, készségfejlesztő eszköz használatával kapcsolatos verseny területi fordulóját. Mivel intézményünk diákjai előszeretettel használják ezt a hasznos és nagyon fejlesztő eszközt és feladatlapjait, immár negyedik éve rendezik meg a versenyt, Cecén, nagy sikerrel. Az idei évben Bátaszékről, Kaposvárról és Fajszról érkeztek az ifjú versenyzők 2.3. és 4. évfolyamon, hogy az időközben a Móra Ifjúsági Könyvkiadónak átadott versenyen részt vehessenek szövegértés, matematika és logika témakörökben.

Több ismerős arccal és szülővel, pedagógussal is találkozhattunk, akik elmondták, hogy szívesen jönnek ilyen messziről is Cecére, mert itt mindig szeretettel fogadják őket.

Az idei vetélkedés cecei eredményei a következők lettek:

2. évfolyamon 4. helyezést ért el Szabó Flóra, és így póttag lesz a regionális fordulóra

3. évfolyamon 4. helyezést ért el Boris Bernadett, szintén póttag

2. helyezést ért el Dániel Dóra Jázmin

1. helyezést ért el Pajor Petra

4. évfolyamon 3. helyezést ért el Dobrádi Luca

2. helyezést ért el Demeter Jázmin

1. helyezést ért el Görgey Ármin

Ők valamennyien továbbjutottak a regionális fordulóba, aminek a helyszíne és időpontja még szervezés alatt áll. Szívből gratulálunk nekik és egyben szeretnénk megköszönni a pedagógus kollégáknak is a felkészítő munkájukat:

2. évfolyamon Horváth Ágnesnek, 3. évfolyamon Földi Józsefnének, 4. évfolyamon Sohárné Bali Máriának és Nagyné Gyánó Gabriellának

További szép sikereket kívánunk versenyzőinknek!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét