Fergeteges Iskolai Szülői Közösségi Bál - 2018. április 17.

Április 14-én, szombaton rendezték meg a Cecei Általános Iskola Szülői Közösségének tagjai a hagyományos Szülői Báljukat a Művelődési Házban. A tavalyi évhez hasonlóan a próba nehézségek miatt a cecei, sáregresi és vajtai szülők külön műsorszámokkal készültek, Somogyi Tiborné közösségi vezető koordinálásával. A népes nézősereg nagy örömére igen mozgalmasra sikerült az este, amit a New York, New York című musical betétdalának táncos előadása nyitott meg a vajtaiak előadásában. Ezután ABBA és magyar slágereket adtak elő a sárgeresi „Csipet Csapatos” fellépők, amit a cecei szülők vidám bohózata követett Katica dühöngője címmel. Az est folytatásában fergeteges mexikói hangulatot varázsoltak a vajtai fellépők, amit vastapssal díjaztak a vendégek. A következő fellépők a Cecei Általános Iskola pedagógusai voltak, akik a Te vagy a legnagyobb hős című dal átiratát adták elő az iskolai élet képeinek ppt bemutatójával megkoronázva. A záró műsorszám a cecei szülők country előadása volt, ami szintén nagy tapsot kapott. A műsor végén Király László igazgató megköszönte minden kedves fellépőnek és támogatónak a segítségét és jó szándékát, aki támogatta a rendezvény sikerességét, és jó szórakozást kívánt a vendégeknek a Szabó Zenekar által muzsikált bálhoz.

A jó szórakozás, a jó hangulat meg is valósult, hiszen régen látott tömeg vette birtokba a Művelődési Házat és vigadozott hajnalig a szülői bálon.

A Cecei Ált. Iskola pedagógusai és diákjai nevében szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részvételével, fellépésével, munkájával, tombola ajándékával támogatta az iskola szülői közösségének rendezvényét, annak sikerességét!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét