Sikerek a Sárbogárdi Mészöly napokon - 2018. május 23.

Egy járásban székelő iskolaként mindig szívesen megyünk Sárbogárdra, hogy aktív részesei legyünk a Mészöly Géza Ált. Iskola programjainak, versenyeinek. Nem volt ez másként az idei évben sem.

A minket érintő programok szerdán az énekkari találkozóval kezdődtek, ahol Tornócziné Bondor Csilla tanárnő vezetésével indult útnak a népes csapat Cecéről, hogy énekeljen a hallgatóságnak és meghallgassa a társak előadásait. Külön öröm számunkra, hogy a rendezvény nem verseny, az énekelni szerető diákokat várják nagy szeretettel a találkozóra! A cecei énekkar tagjai nagy sikerrel szerepeltek.

Negyedik évfolyamosaink egy Komplex levelezős versenyen vettek részt a tanév folyamán, aminek a helyszíni fordulóját csütörtökön rendezték meg az iskolában. A „Cecei zenészek” csapat tagjai, Dobrádi Luca, Demeter Jázmin, Nagy Bence és Varga Bálint nagy izgalommal utaztak Sárbogárdra, ahol sok-sok érdekes feladattal és nagy szeretettel fogadták őket. Hazaérkezésükkor elmondták, hogy rengeteget nevettek és méltón képviselték a Cecei Általános Iskolát, hiszen első helyezést értek el. A legfontosabb azonban a tudásuk gyarapítása, a jó hangulat, a csoportos tevékenység volt, amit osztályfőnökük Nagyné Gyánó Gabriella segített, támogatott.

A bennünket érintő programok következő állomása a versmondó verseny volt, ahol minden évfolyamon képviseltettük magunkat, szép sikerekkel.

1. évfolyamI. helyezésDömök Róbert
2. évfolyamIII. helyezésBoros Emese
3. évfolyamIII. helyezésLajtos Levente
4. évfolyamIII. helyezésTakács Janka
5. évfolyamII. helyezésVarga Janka
6. évfolyamIII. helyezésSzakál Rebeka
7. évfolyamIII. helyezésMegyesi Mirtill
8. évfolyamIII. helyezésLehota Eszter

Mindenkinek nagyon köszönjük a sikeres felkészülést, a szép eredményeket!

Köszönjük a meghívást!

Reméljük, jövőre ismét ilyen szép sikereket érünk el a Sárbogárdi Mészöly Napok rendezvényein!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét