Tanulmányi sikerek - 2018. május 30.

Időről- időre igyekszünk beszámolni diákjaink tanulmányi sikereiről a Cecei Általános Iskolában. A Fejér Megyei Oktatási Központ szervezésében immár 3. éve rendezik a Fejér Megyei Kiválóságok Találkozóját, ahol olyan diákokat állítanak a diáktársak elé például, akik megyei, vagy országos versenyeken kiemelkedő eredményeket értek el. Sajnos csak az államilag támogatott versenyeket veszik figyelembe, így nem mindenki juthat el az ünnepségre, de az elismeréseknek így is nagyon örülünk! A székesfehérvári ünnepségre meghívást kapott Lehota Eszter 8. évfolyamos és Pajor Lili 7. évfolyamos tanulónk, akik szép sikereket értek el a tanév során több területen is. Felkészítő tanáraik Ferenczi Roland és Csajtainé Szabó Ágnes voltak.

A HEBE Szolgáltató és Kiadó Kft. Országos Időutazó ötfordulós Történelem Levelező versenyen iskolánk négy tanulója vett részt. Südi László tanár úr támogatásával év közben igen nehéz feladatokkal találták szembe magukat, de szépen helytálltak. A Varga Janka, Török Dorina 5. évfolyamos csapat, akik csak most ismerkednek a történelem tudományával, országosan 31. helyezést ért el az 5. és 6. évfolyamos korosztályban.

Az Enyedi Gitta, Althammer Klára csapat a 7. és 8. évfolyamosok között a 25. helyezést érte el.

Diákjaink eljutottak a Bendegúz Tudásbajnokság Országos döntőjébe is Szegedre, ahova a megyei legjobbakat várják közös megmérettetésre.

Lehota Eszter anyanyelv tantárgyból a 8. évfolyamosok között a 14. helyezést érte el, míg Pajor Lili, a 7. évfolyamosok között biológia tantárgyból országosan a 6. helyezést, anyanyelv tantárgyból az országos 2. helyezést érte el.

Szívből gratulálunk diákjainknak a szép helyezésekhez és nagyon köszönjük, hogy a sok munkával, szorgalommal, a felkészüléssel öregbítették a Cecei Általános Iskola jó hírnevét! Kívánjuk, hogy a továbbiakban is ilyen szép sikereket érjenek el tanulmányaik és egész életük során!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét