„Aranycsapat Cecén” - 2018. május 30.

A 8. évfolyamosok búcsúelőadása a Művelődési Házban

2018. május 25-én, pénteken rendezték meg a Cecei Művelődési Házban a Cecei Ált. Iskola 8. évfolyamosainak búcsú előadását. Mivel egy nagyon sportos csapatról van szó- fiúk- lányok sikeres labdarúgók- , felmerült az ötlet, hogy az „Aranycsapat- arany lábú csapat” lenne a vezérfonal, ami köré felfűznék az előadást. Borosné Asbóth Ilona osztályfőnök az ötletet felkarolva, a diákok neveit felhasználva versbe szedte a gondolatfolyamot. Balázsné Aranyos Judit a másik osztályfőnök a türelem arany fonalát fonogatva terelgette a diákokat a megvalósulás felé. A díszletekben és a jelmezekben Tornócziné Bondor Csilla tanárnő segített a 8. évfolyamosoknak. A műsor folyamán a fiúk és lányok tánctudásukról is számot adtak, de a vidám percek sem maradtak el egy tréfás jelenet keretében.

Szeretnénk mindenkinek megköszönni a sok-sok türelmet és kitartást, amivel ez a nagyszerű előadás megszülethetett! Sok szép percet szereztek vele a diáktársaknak, a szülőknek, vendégeknek, pedagógusoknak egyaránt a cecei diákok!

A folytatásban a végzős diákok Erzsébet kirándulás keretében pihenhetik ki a fáradalmaikat, hiszen az osztályfőnökök pályáztak a 3 napos kirándulásra, amit sikeresen el is nyertek. A 8. évfolyamosok 3 napot Zánkán pihenhetnek a jövő héten. Jó pihenést nekik!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét