Ballagási és tanévzáró ünnepség - 2018. június 26.

Az ország számos iskolájához hasonlóan 2018. június 23-án, szombaton rendezték meg a Cecei Általános Iskola tanévzáró ünnepségét. A hagyományokhoz híven ennek keretében búcsúztak a végzős diákoktól is, akik az osztálytermekben való énekes búcsúzás után a park Illyés szobránál is elhelyezték a búcsúzás virágait.

Ezután a szülők és diáktársak nagy örömére, énekszóval vonultak át az udvaron megrendezett ünnepi helyszínre, amit az iskolával együtt a 7. évfolyamosok díszítettek fel, hogy méltón búcsúzhassunk a 8. évfolyamosoktól.

Az ünnepség során verssel, szöveggel, humoros anekdotázással idézték fel az elmúlt 8 év „fontosabb” eseményeit. Ezután Király László igazgató úr búcsúztatta el a végzősöket, majd értékelte az egész tanévet.

Beszéde végén átadta a 41 kitűnő tanulónak az ajándékkönyveket, és a szép bizonyítványokat. Három tanulónak külön könyvjutalmat adott át a megyei és országos versenyeken való eredményes szereplésükért és az iskola jó hírnevének gazdagításáért: Pajor Petra 3. osztályos tanulónak, Pajor Lili 7. osztályos tanulónak és Lehota Eszter 8. osztályos tanulónak.

Az intézmény támogatóinak nagylelkű felajánlásaként több díjat és elismerést is átadtak e jeles nap alkalmával.

A végzős tanulók közül a Cecei Roma Önkormányzat Jó Tanuló Díját Varga Doroti Valentina, míg a Jó Sportoló Díját Kovács Zoltán kapta.

A Cecei Kamasz Alapítvány támogatását Szabó Patrik, míg a Vajtai Önkormányzat, Vajta Község Jó Tanulója, Jó Sportolója Díját Jákob Kristóf és Markó Viktor vehette át.

Az iskola legnagyobb elismerését, az immár 14. alkalommal átadott Menyhárt Díjat, melyet Dr. Menyhárt Ferenc és Felesége Dr. Zsiros Mária alapítottak, Lehota Eszter kapta a 2018-as évzáró ünnepségén.

Az ünnepség végén Király László nagy szeretettel gratulált Balázsné Aranyos Judit kolléganőnek nyugdíjba vonulás alkalmából és jó egészséget kívánt a pedagógus kollégának a pihenés éveire.

Mindenkinek szívből gratulálunk és szép nyarat kívánunk a diákoknak, pedagógusoknak és hozzátartozóknak egyaránt!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét