Iskolagyümölcs, Iskolatej és... - 2018. szeptember 11.

Már a 2018/19-es tanév első hetében megérkezett a Cecei Ált. Iskolába a Kiskőrösi Vega- Ház Kft. jóvoltából az Iskolagyümölcs Program keretében a zöldség kínáló paprika és paradicsom, amit nagy örömmel fogyasztottak el a diákok. A folytatásban hetente érkezik tervek szerint a gyümölcs és gyümölcslé, ami az egészséges táplálkozásra nevelést támogatja majd az intézményben.

Az idei tanévben is a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt. munkatársai szállítják az Iskolatej Program keretében a tejtermékeket az iskolába. Idén kakaó, réteges joghurt és tömlős sajt is felkerült a listára, amivel a diákokat a tejtermékek fogyasztására ösztönzik.

Az Iskolarendőr programban idén is Badics József törzszászlós, Cecei Körzeti Megbízott támogatja az iskolás diákokat, akik a tanév során több alkalommal is találkozhatnak az Iskolarendőrrel. Csütörtökön az Iskolarendőr a közlekedés biztosítása után ajándékkal is kedveskedett az első évfolyamos diákoknak, akik láthatósági hátizsákot kaptak a rendőrség munkatársától. Megtudhatták azt is, hogy mire figyeljenek a közlekedés során, hogy a baleseteket elkerüljék. Ezután az Iskolarendőr eredményes tanévet és sok sikert kívánt a diákoknak.

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét