Kamera Família díjátadása - 2018. szeptember 27.

Kamera Família kreatív fotópályázat díjátadása

2018. májusában a Fejér Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház irodavezetője, Horváth Gergely azt a lehetőséget ajánlotta fel a cecei iskola alsó tagozatos diákjainak és szüleiknek, hogy kreatív fotópályázatot hirdetnek meg az iskolában. A pályázók egy családi élményt mutathatnak be, ahol nagyon jól érzik magukat- együtt a család.

A nyár folyamán több olyan fotó is született, ahol a családok, a testvérek közös programon vettek részt. A fényképek készítése mellett egy rövid beszámolót is vártak a munkatársak, ahol a pályázók leírták, hogy mitől is volt olyan fantasztikus a fényképeken megörökített élmény.

A felhívást szeptemberben megismételték, hogy mindenki újragondolhassa a lehetőséget, aminek eredményeként több pályázat is született, melyből kiállítást készítettek az iskola emeleti aulájában.

A díjak kiosztására 2018. szeptember 24-én, hétfőn 16 órától került sor, ahol Horváth Gergely irodavezető röviden bemutatta a Családok Éve program főbb jellemzőit és céljait. Ezután bemutatta a két bírálót, Hegedűsné Sevella Zsuzsannát és Gonda Emmát, akik nagy szeretettel nyilatkoztak a pályaművekről és az írásokról egyaránt. A folytatásban minden pályázót értékes díjakkal jutalmaztak, hangsúlyozva, hogy milyen fontos a családi összetartás, az egymásra figyelés, a közös élmények hasznos megélése a mindennapi életünkben.

A díjátadó ünnepséget az Orpheum Kulturális Egyesület zenés, hangszereket is bemutató előadása zárta- mindenki örömére.

A Cecei Általános Iskola diákjai és nevelői nevében szeretnénk ezúton is megköszönni a pályázati lehetőséget Horváth Gergely irodavezető úrnak és munkatársainak, hogy a lehetőséggel megkeresték az iskolát és az alsó tagozatos diákoknak ajánlották fel a Kreatív Fotópályázaton való részvételt!

Köszönjük, hogy támogató partnerünkként tekinthetünk a Fejér Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házra!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét